Kasteel Pietersheim presenteert de Matthäus Passion

Home/Nieuwsitem Business, Nieuwsitem Kasteel Pietersheim, Nieuwsitem Pleasure/Kasteel Pietersheim presenteert de Matthäus Passion

Kasteel Pietersheim presenteert de Matthäus Passion

Kasteel Pietersheim presenteert de
Matthäus Passion te Lanaken

Op vrijdag 23 maart 2018 presenteert Kasteel Pietersheim in samenwerking met een kamerorkest en een muzikaal koor de Matthäus Passion in de Sint-Servaaskerk te Lanaken.

Het gehele muzikale concert wordt door meer dan 100 muzikanten en zangers verzorgd. Onder leiding van Béni Csillag zal de Matthäus Passion uitgevoerd worden samen met Kamerorkest Alveare en Philips’ Philharmonisch Koor.

Wij bieden een buffet arrangement aan. Onze gasten kunnen op vrijdag 23 maart vanaf 17:00 uur terecht op Kasteel Pietersheim waar zij mogen genieten van een heerlijk buffet en een aperitief. Auto’s kunnen geparkeerd worden aan de Waterstraat. Om 19:00 uur wordt u weer verwacht in de Sint-Servaaskerk te Lanaken. Na het concert is er de mogelijkheid om nog lekker na te borrelen en de gezellige avond voor te zetten.

Natuurlijk is het ook mogelijk om enkel te kiezen voor de entree van het concert. In dit geval ontmoeten we elkaar in de Sint-Servaaskerk te Lanaken voor 19:00 uur.

Kamerorkest Alveare en Philips’ Philharmonisch Koor

In 1989 werd Alvaere opgericht als klein barokensemble. In de loop der jaren zijn ze uitgegroeid tot een volwaardig kamerorkest. De vaste bezetting bestaat uit strijkers, blazers en klavecinist/organist. Dit kamerorkest verleent regelmatig medewerking aan koorbegeleidingen en voert jaarlijks de Mattäus Passion uit samen met het Philips’ Philharmonisch Koor.

Het Philips’ Philharmonisch Koor komt uit Eindhoven en wordt gekenmerkt door ‘kwaliteit’ en ‘ambitie’. Het Koor bestaat uit een groot aantal geoefende zangers die ‘het presteren’ in hun genen hebben. Een lange periode van ervaring en van samenwerking met haar hoofdsponsor biedt het fundament voor de positie van dit gemengd koor in de moderne culturele wereld.

Buffet arrangement

Aanvang         : 17:00 uur
Locatie            : Kasteel Pietersheim, Waterstraat 54 te Lanaken
Prijs                 : €60,00 per persoon
Inclusief          : Buffet en aperitief, concert

Entree concert

Aanvang         : 19:00 uur
Locatie            : Sint-Servaarkerk, Postweg 31, 3620 te Lanaken
Prijs                 : €29,50 per persoon
Inclusief          : Concert

Per verkochte toegangskaart wordt €4,50 gedoneerd aan Stichting Make a Wish Belgium-Vlaanderen.


Verkoopadressen

  • Kasteel Pietersheim te Lanaken
  • 3bunders te Gellik
  • Esterella te Lanaken
  • Electro Stylman te Lanaken
  • Oud Gerechtshof te Oud-Rekem(Alleen contante betaling wordt geaccepteerd)
2018-02-19T13:05:48+00:00