Home/Hotel
Hotel 2021-10-27T11:36:58+02:00
Kasteel Pietersheim Hotel

Tussen Maastricht, Luik en Aken ligt Kasteel Pietersheim als een oase van rust.

Een kasteel zoals in een sprookje: een lange oprijlaan, een slotgracht en een waterburcht. Deze historische burcht won in 2010 de Vlaamse monumentenprijs en is zeker een bezoekje waard.

Kasteel Pietersheim is zowel per auto als met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Zo kun je je terugtrekken in een landelijke omgeving, terwijl je toch binnen 10 minuten in het centrum van Maastricht bent. Het kasteel beschikt over een hotel met 14 kamers en twee feestzalen.

Parkeren
Al onze gasten kunnen gebruik maken van het parkeerterrein direct gelegen naast het kasteel aan de Koning Albertlaan of ons parkeerterrein aan de Waterstraat.

Kasteel Pietersheim Overnachten

Kasteel Pietersheim is een Charme hotel en beschikt over een 15-tal kamers. Wij bieden twee kamertypes, Suite en Deluxe Suite. Alle kamers zijn sfeervol en met een eigen stijl ingericht. Onze kamers beschikken over een tweepersoonsbed met twee aparte matrassen. De kamers zijn voorzien van een flat screen televisie, gratis koffie- en theefaciliteiten,  gratis wifi en een eigen badkamer met bad en luxe verzorgingsproducten.

’s Ochtends zal u ontwaken in een prachtig kasteel gelegen in een rustgevende omgeving, waarna u kunt genieten van een vers en gezond ontbijt.

Kasteel Pietersheim Overnachten

Kasteel Pietersheim is een Charme hotel en beschikt over een 14-tal kamers. Wij bieden twee kamertypes, Standard en Special. Alle kamers zijn sfeervol en met een eigen stijl ingericht. Onze kamers beschikken over een tweepersoonsbed met twee aparte matrassen. De kamers zijn voorzien van een flat screen televisie, gratis koffie- en theefaciliteiten, minibar,  gratis wifi en een eigen badkamer met bad en luxe verzorgingsproducten.

’s Ochtends zal u ontwaken in een prachtig kasteel gelegen in een rustgevende omgeving, waarna u kunt genieten van een vers en gezond ontbijt.

Kasteel Pietersheim Contact