Events 2021-01-21T15:15:48+01:00
Kasteel Pietersheim Events

Wilt u op een unieke plek uw bruiloft, communie of zakelijk evenement organiseren. Wilt u uw medewerkers en/of relaties verwennen met een mooie avond? Dan is Kasteel Pietersheim bij uitstek de plek die aan al uw wensen voldoet.

Kasteel Pietersheim biedt talloze mogelijkheden voor het organiseren van uiteenlopende evenementen. Het monumentale complex is dé perfecte locatie voor uw evenement.

Stap met ons mee in ons verhaal en maak deel uit van de sfeer en de beleving die Kasteel Pietersheim u en uw gasten te bieden heeft.

Kasteel Pietersheim Business Events

Op Kasteel Pietersheim kunt u op een ontspannen manier vergaderen en daarna gewoon blijven slapen. Wilt u op een unieke plek uw (management)training, jaarvergadering of uw medewerkers en/of relaties verwennen met een mooie avond uit dan is Kasteel Pietersheim bij uitstek de plek die aan al uw wensen voldoet.

Wij denken graag met u mee, zodat uw evenement gegarandeerd een succes wordt. Wij bieden naar wens verschillende arrangementen; van een high tea tot een compleet verzorgde lunches en diners of bezoek één van de toprestaurants in de omgeving en keer terug voor een prettige nachtrust.

Een vergaderarrangement met overnachting kan dan ook op maat worden samengesteld. Geniet van de totale stilte en rust van de groene omgeving. Met de frisse ideeën en een uitgerust lichaam wordt u als herboren weer wakker!

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Stuurt u dan geheel vrijblijvend een e-mail naar info@pietersheim.com

Graag nodigen wij u uit bij om bij ons op het kasteel de mogelijkheden te bekijken en uw wensen te vertalen naar een geschikt voorstel.

Kasteel Pietersheim Particuliere Events

Kasteel Pietersheim biedt talloze mogelijkheden voor de organisatie van feesten en partijen. Het monumentale complex met zijn prachtige tuinen is dé perfecte locatie voor een onvergetelijke bruiloft, communie, familie- of personeelsfeest.

De naast het kasteel gelegen Waterburcht uit de 12de eeuw, herbergt een 16de eeuwse kapel. Een unieke locatie voor een ceremonie. Op slechts enkele meters van de Waterburcht kan men samen met familie en vrienden, het trouwfeest voortzetten in het kasteel.

Altijd al uw grote dag willen organiseren op een kasteel? Kasteel Pietersheim is een betoverende en romantische locatie. Stel je voor: een sprookjesachtig dag tussen de boomgaarden en midden in de natuur. Het kan op Kasteel Pietersheim of u nu kiest voor één enkele zaal of alle ruimtes…voor een klein of groot gezelschap…het betoverende Kasteel kan exclusief tot uw beschikking staan, waarbij alle gastvrijheid volledig gericht is op jullie aanwezigheid en jullie wensen.

Graag nodigen wij u uit om bij ons op het kasteel de mogelijkheden te bekijken. Wij dragen graag zorg voor uw wensen en nemen de organisatie uit handen zodat u samen met vrienden en familie ultiem kunt genieten van een speciale dag.

The Event Management Group biedt talloze mogelijkheden om uiteenlopende evenementen te organiseren. De locatie kasteel Pietersheim is dé perfecte locatie voor de organisatie van de dag van uw dromen, maar ook voor een zakelijk netwerk evenement, een congres of een seminar. Wij zorgen ervoor dat u in alle rust en voorzien van de nodige faciliteiten kunt vergaderen.

Graag nodigen wij u uit om te ervaren welke mogelijkheden de locatie Kasteel Pietersheim u te bieden heeft. Ervaar de uiteenlopende mogelijkheden die wij graag samen met u willen bespreken om uw dag tot een fantastisch geheel te maken.

Heeft u interesse om de mogelijkheden van onze locatie te bezichtigen en te bespreken, neem dan per mail contact met ons op via info@pietersheim.com of telefonisch via +32 (0) 468 408 147.

 

Kasteel Pietersheim Contact