Evenementen 2018-12-10T10:36:03+00:00

Evenementen

Kasteel Pietersheim biedt talloze mogelijkheden voor de organisatie van uiteenlopende evenementen. Het monumentale complex met zijn prachtige tuinen is dé perfecte locatie voor onvergetelijke bruiloften, communies, familiefeesten, personeelsfeesten en overige partijen. Wij dragen zorg voor uw wensen en nemen de organisatie uit handen zodat u samen met vrienden en familie ultiem kunt genieten van een speciale dag.

Daarnaast is het kasteel de geschikte locatie voor de organisatie van een zakelijk netwerkevenement, congres of seminar. Wij zorgen ervoor dat u in alle rust en voorzien van de nodige faciliteiten kunt vergaderen. Daarnaast hebben wij een tiental hotelkamers beschikbaar zodat uw gasten tijdens uw zakelijke evenement in alle rust kunnen blijven overnachten.

Stap mee in ons verhaal en maak deel uit van de sfeer en de beleving die Kasteel Pietersheim u en uw gasten te bieden heeft.

Heeft u interesse om de mogelijkheden van onze locatie te bezichtigen en te bespreken, neem dan per mail contact met ons op via xavier@blueblood.events of telefonisch via +32 (0) 468 408 147.