Business 2018-11-27T16:06:36+00:00

Kasteel Pietersheim heeft al een hele historie achter rug. Vanaf 2017 mogen wij hier een stukje geschiedenis aan toevoegen. Stap mee in ons verhaal en maak deel uit van de sfeer en beleving die Kasteel Pietersheim u en uw gasten te bieden heeft.

BLUEBLOOD

Blueblood biedt talloze mogelijkheden om uiteenlopende evenementen te organiseren. De locatie kasteel Pietersheim is dé perfecte locatie voor de organisatie van de dag van uw dromen, maar ook voor een zakelijk netwerk evenement, een congres of een seminar. Wij zorgen ervoor dat u in alle rust en voorzien van de nodige faciliteiten kunt vergaderen.

Graag nodigen wij u uit om te ervaren welke mogelijkheden de locatie Kasteel Pietersheim u te bieden heeft. Ervaar de uiteenlopende mogelijkheden die wij graag samen met u willen bespreken om uw dag tot een fantastisch geheel te maken.

Heeft u interesse om de mogelijkheden van onze locatie te bezichtigen en te bespreken, neem dan per mail contact met ons op via xavier@blueblood.events of telefonisch via +32 (0) 468 408 147.

Logo Blueblood

Van: Tot: Check beschikbaarheid

Overnachten op een unieke locatie na een heerlijk diner, na een onvergetelijke bruiloft of tijdens een weekendje weg. Bij Kasteel Pietersheim kunt u volledig tot rust komen in een prachtige, groene omgeving. Lanaken ligt precies tussen de grootsteden Hasselt, Aken, Luik en Maastricht in. Dankzij de strategische ligging zijn deze steden gemakkelijk te bereiken.

Bekijk onze Standard en Special rooms.

Wilt u graag een overnachting boeken? Reserveer dan nu online uw hotelkamer.

Kasteel Pietersheim biedt talloze mogelijkheden voor de organisatie van uiteenlopende evenementen. Het monumentale complex is de perfecte locatie voor de organisatie van een zakelijk netwerkevent, een congres of een seminar. Wij zorgen ervoor dat u in alle rust en voorzien van de nodige faciliteiten kunt vergaderen. Daarnaast garanderen wij privacy tijdens uw zakelijke event. In onze brasserie kunt u terecht voor een heerlijke, zakelijke lunch.

Stap mee in ons verhaal en maak deel uit van de sfeer en de beleving die Kasteel Pietersheim u en uw zakelijke relaties te bieden heeft.

ARRANGEMENTEN

Kasteel Pietersheim beschikt over verschillende faciliteiten om ervoor te zorgen dat u in alle rust en privacy kunt vergaderen. Daarnaast beschikken wij over de nodige apparatuur om in alle rust een presentatie te geven. U kunt tevens in onze brasserie terecht voor een zakelijk diner of een zakelijke lunch waarbij u samen met relaties en/of collega’s kunt genieten van prachtige gerechten.

CONTACTFORMULIER